Meer dan 26 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 26 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 26 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Startbijeenkomst ‘Topsport die inspireert’

Op donderdag 11 april 2019 werd in het LantaarnVenster in Rotterdam het startsein gegeven om in de komende maanden samen invulling te geven aan de 6e ambitie uit het Nationaal Sportakkoord: ‘Topsport die inspireert’.
De gasten van o.a. sportbonden, gemeenten, provincies, (oud) topsporters, ministeries, NOC*NSF, evenementorganisatoren en maatschappelijke organisaties kwamen daarvoor bijeen en gingen zij de hele middag actief aan de slag.

De middag startte met de vraag aan alle aanwezigen om op te schrijven: Wat is jouw droom om de komende 10 jaar voor de topsport in Nederland te bereiken? Het op die vraag werden vervolgens onderling gedeeld met de andere gasten om zo tot gezamenlijke dromen voor de topsport te komen. Hierna gingen de gasten tijdens het World Café in groepjes aan de slag om vragen te beantwoorden die input leverden voor het vervolgtraject. Na een kort intermezzo met Erben Wennemars was er tijd voor netwerkvorming

Voor ons was het een uitdaging een goed en besloten event te organiseren terwijl in dezelfde locatie het Sportfilmfestival plaatsvond.
We creëerden met de juiste aankleding ons eigen besloten gedeelte, maar de gasten konden wel de sfeer van het Sportfilmfestival proeven. Verder verzorgden wij het online registratietraject, inclusief uitnodiging, reminder en bevestiging.
Met de locatie onderhielden wij de contacten voor de catering, techniek, opstelling van de ruimte en de zaal. Op de dag zelf zorgden we voor een vlekkeloze uitvoering. Van de ontvangst van de gasten bij de registratiebalie, het begeleiden van de dagvoorzitter, het realiseren van de zaalopstellingen, controle van de catering tot de begeleiding van de verschillende werkvormen.
Het was een inspirerende middag en de klant kon met veel output aan de slag met het vervolgtraject van het Nationaal Sportakkoord!

Aantal gasten: 150


terug naar projecten