Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Masterclass “Inkoop van technologie in de langdurige zorg”

Afgelopen donderdagmiddag 16 mei organiseerde Zorgverzekeraars Nederland (ZN) samen met het ministerie van VWS in de Jaarbeurs Utrecht de masterclass “Inkoop van technologie in de langdurige zorg”.

Tijdens de masterclass hebben zorgkantoren concrete handvatten aangereikt hoe gesprekken over inkoop van innovatieve zorg met inzet van technologie met zorgaanbieders nog beter gevoerd kunnen worden. Het startte met een plenair deel met een aantal ervaringsdeskundigen pitches van zorgkantoren en zorgaanbieders. Vervolgens ging men in groepen met elkaar in gesprek over elkaars rollen bij de inkoop van innovatieve zorg met inzet technologie. Aan het einde kwamen er concrete aanbevelingen die gebruikt kunnen worden bij de inkoop in de langdurige zorg in 2021 en latere jaren.

VWS en ZN namen de inhoud van de masterclass voor hun rekening. Wij waren verantwoordelijk voor de research en communicatie met de locatie over catering en  techniek.

Het hele uitnodigingstraject (save the date, uitnodiging, reminder, bevestiging en bedankmail inclusief verslag) werd door ons gedaan. Aan de hand van een gedetailleerde actielijst en draaiboek zorgden we ervoor dat alles op rolletjes verliep voor de masterclass. Tevens hebben we  een leuk sprekerscadeau mogen bedenken, ontwikkelt door de plaatselijke kaasboer.

Aantal deelnemers: 70


terug naar projecten