Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Congres Rechtmatige Zorg

Op 29 november organiseerde het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport het tweede congres Rechtmatige Zorg.  We ontvingen ruim 320 deelnemers in TivoliVredenburg te Utrecht.

Het programma Rechtmatige Zorg heeft als doel ervoor te zorgen dat alle euro’s bestemd voor de zorg ook aan zorg worden besteed. Gerichte aanpak van fouten en fraude zorgen ervoor dat dit ook daadwerkelijk zo is en blijft.

Tijdens dit tweede congres kon iedereen die werkt aan een rechtmatige zorg zien welke voortgang er tot nu toe is geboekt bij de preventie en aanpak van fouten en fraude. De deelnemers konden via verschillende workshops, meet & greets en pitches kennis nemen van de laatste ontwikkelingen en ervaringen met elkaar delen, input te leveren en met elkaar in gesprek te gaan. De Nederlandse cabaretière en taalvirtuoos Paulien Cornelisse verzorgde na de lunch een leuke energizer.

Face Two  verzorgde het gehele uitnodigings- en registratietraject, onderhield de contacten met de locatie, catering en decorateur en nam de gehele logistieke organisatie voor haar rekening. We werkten weer samen met Mannen met plannen, die alle contacten en de trainingen met en van de workshopleiders voor hun rekening namen.

We kijken terug op een geslaagde, energieke en inspirerende dag!


terug naar projecten