Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

RIVM Congres Bevolkingsonderzoeken op het spoor

Bevolkingsonderzoeken op het spoor. Dat was de titel van het congres van het RIVM – Centrum voor Bevolkingsonderzoek wat wij in opdracht van hen mochten organiseren op 9 november 2017.

Meer dan 200 betrokken professionals kwamen bij elkaar in het prachtige Spoorwegmuseum in Utrecht. Samen met hen werd nagedacht over de toekomstige ontwikkelingen in de verschillende bevolkingsonderzoeken naar kanker.

De dag werd geopend door dagvoorzitter Jaap van Delden, hoofd van CvB. Tijdens het plenaire programma waren er interessante presentaties van onder andere Dr. Arthur Jochems die sprak over hoe big data kan helpen een zo optimaal mogelijke kankerbehandeling voor ieder individu kan bepalen. Prof. Dr Marli Huijer sprak over ‘geanticipeerde beslissingsspijt en de maatschappelijke achtergrond waarbinnen mensen over deelname aan bevolkingsonderzoek naar kanker besluiten.Tijdens de workshops is belangrijke input opgehaald over de toekomstige ontwikkelingen van de afzonderlijke bevolkingsonderzoeken naar kanker. De dag werd beëindigd met een inspirerende presentatie van trendwatcher Tony Bosma.

Door het minutieuze draaiboek zorgde Face Two ervoor dat de gehele dag goed verliep. We hadden de contacten met de catering, locatie en techniek. Daarnaast hebben we het uitnodigingstraject en de registratie van alle gasten verzorgd en de ontvangst van hen op de dag zelf.

Wij vonden het een inspirerend, informatief en geslaagd congres!

Aantal gasten: ruim 200


    terug naar projecten