Meer dan 26 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 26 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 26 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Jaarcongres Alles is Gezondheid 2019

Op 13 juni 2019 vond het zesde jaarcongres plaats van Alles is gezondheid op Strijp-S in Eindhoven. Voor Face Two alweer het vijfde jaarcongres wat wij voor hen mochten organiseren. Deze dag stond in het teken van wisselwerking. Tussen mens , technologie, natuur, mentale en fysieke gezondheid, de systeemwereld en leefomgeving.

Het idee voor de gasten was uit hun comfort zone te stappen, te wisselen van perspectief, leren van praktijkervaringen in het brede netwerk (#hoedan), brainstormen over oplossingen voor hun organisatie, nieuwe trends en inzichten opdoen of meewerken aan de uitwerking van een actueel vraagstuk. Uiteraard was er ruimte voor ontmoeting.

Voor de opzet van dit jaarcongres hebben wij de organisatie ondersteund in creëren van een evenement in festival sfeer. Doorlopend konden de 600 gasten naar verschillende sessies, gebruiken maken van de (duurzame) catering en deelnemen aan een pop-up programma. Wij namen de gehele logistieke organisatie met de locatie voor onze rekening, samen met de registratie, ontvangst van de gasten en coördinatie en begeleiding gedurende de dag zelf. De opzet van het draaiboek en het speciale host-draaiboek hebben sterk bijgedragen aan een vlekkeloos verlopende bijeenkomst.

Aantal deelnemers: 600

Fotograaf: Timo Blanksma
https://blanksmablanksma.nl/


terug naar projecten