Meer dan 27 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 27 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 27 jaar ervaring met zakelijke evenementen

De week van RGS 

“Voor ons was dit een groot event, en daar hadden we professionele hulp bij nodig. Dankzij de ervaring en kunde van Face Two was het een groot succes. Zij denken mee, zijn flexibel en erg gedreven. Op de dag zelf konden we ook genieten van de dag omdat we wisten dat we in goede handen waren. Dank voor de fijne samenwerking!”

Robert Nieuwenhuijs, CBS
Minke Posthuma de Boer, Logius
Martin Boschma, CBS

Lees meer

Inspiratiemiddag Curatieve Zorg – Samenleven in de wijk

“We hebben dankzij de grote inzet en het fijne meedenken van Face Two een mooi evenement kunnen neerzetten met elkaar. Janneke heeft aan alles gedacht, waardoor het evenement heel soepel liep. We zijn erg blij met deze goede samenwerking en goede betrokkenheid en hopen op meer samenwerking in de toekomst.”

Paulien Seeverens en Gonne Kelder
Ministerie van VWS

Lees meer


Jaarcongres Alles is Gezondheid 2019
“In juni 2019 hebben we samen met Face Two ons jaarcongres naar een ‘next level’ getild. Op Strijp-S in Eindhoven konden 600 bezoekers genieten van een educatieve spelshow in een skatehal, werksessies in een industrieel restaurant, keynote in een blackbox, supersoepele registratie en hebben we het Ketelhuisplein omgetoverd tot zakelijk festivalterrein met pop-up programma en duurzame food & drinks. Allemaal top voorbereid en uitgevoerd door Face Two!

Cuno de Haas, Alles is Gezondheid”

Lees meer

 

 Landelijke Werkdag Zorgpact
“De afgelopen maanden heb ik met groot plezier samengewerkt met Janneke en Kirsten. Zij hebben me ondersteund met het organiseren van een congres voor 500 bestuurders uit zorg- en welzijn. Daarin hebben zij me niet teleurgesteld! De dames zijn allebei zeer professioneel, pro-actief en komen afspraken na. Meermaals hielp één van hen me herinneren aan een naderende deadline en hielden de grote lijnen in de gaten, zonder oog voor detail te verliezen. De dames hadden steeds alles onder controle! Ook vergde dit congres veel relatiemanagement en onderhandeling, wat Janneke op het lijf staat geschreven.Kortom: werken met Face Two is een genot!”

Heleen Verviers
PBT Netwerk

Lees meer

Lancering Nationaal Preventieakkoord
“We hebben fijn samengewerkt met Face Two! Er waren veel wijzigingen, maar ze bleven flexibel en positief. Aan de professionele aanpak merk je dat ze veel ervaring hebben met het organiseren van evenementen.”

Brigitte Janssen
a.i. senior communicatieadviseur Team Blokhuis

Lees meer

Lancering publiekscampagne Ik Zorg
“We kijken terug op een goede bijeenkomst, mede door de betrokken en actieve aanpak van Face Two. Dankzij Face Two was alles perfect georganiseerd, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Dit hadden we zelf niet zo gekund. Face Two heeft ons veel werk uit handen genomen.”

Lieke Offringa
Ministerie van VWS

Lees meer

Werksessie actieagenda pgb
“De sessie was uitstekend georganiseerd: professioneel, flexibel en betrouwbaar.”

Gabriëlle Sogelée
Ministerie van VWS

Lees meer

Congres Goede zorg vraagt om goed bestuur
“We hebben inmiddels ruime ervaring met Face Two en dat is niet voor niks. Face Two doet wat het belooft. De enthousiaste medewerkers denken scherp mee over vorm en organisatie met zeer veel gevoel voor de inhoud en de doelgroep. Ze doen wat ze beloven en dat is in één woord “ontzorgen” ”.

Frank Kleijer,
Ministerie van VWS

Lees meer

 

 

CAN Conference Arnhem – Nationaal Congres 10 april
“We hebben als gemeente Arnhem bijzonder prettig samengewerkt met Face Two en Mannen met plannen in de organisatie van onze twee congressen in april van dit jaar. En zo’n organisatie is niet niks als je op de 2e dag een groep internationale partners naar Arnhem wilt halen. Maar dankzij uw hulp zijn het twee zeer geslaagde dagen geworden. Dank daarvoor.”

Hans van Ammers,
Strategisch bestuursadviseur
Gemeente Arnhem

Lees meer

 

 

CAN Conference Arnhem – Internationaal Congres
“I had the pleasure to work with Face Two for our international project conference in Arnhem. Not only did they support us with all logistical issues, but Janneke was always ready to help with any special requests. The support of Face Two has been very reliable, trustworthy and efficient. Having such a professional and kindhearted support during the whole process overall contributed to a very succesful conference.”

Cassandra Silk,
European Secretariat
Climate Alliance – Headquarters, Germany

Lees meer

Startbijeenkomst ‘Topsport die inspireert’
“Voor de organisatie van de startbijeenkomst ‘Topsport die inspireert’ op 11 april heeft Face Two ervoor gezorgd dat deze dag professioneel en soepel is verlopen. De directie Sport heeft met veel vertrouwen en plezier samengewerkt met Face Two om deze dag te doen slagen. Een organisatie die weet waar ze het over heeft. Praktisch, creatief en doelgericht met je meedenkt zonder poespas.”

Francis Nieboer,
Directiesecretaris/Financieel adviseur 
Ministerie van VWS

Lees meer

Masterclass “Inkoop van technologie in de langdurige zorg”

“Face Two heeft voor het ministerie van VWS de masterclass “Inkoop van technologie in de langdurige zorg” helpen organiseren, wij de inhoud, zij het logistieke deel. Over die samenwerking niets dan goeds: Janneke en Kirsten zijn snel, betrokken, accuraat, meedenkend en vooruitdenkend en ook nog aardig en behulpzaam. De hele organisatie verliep vlekkeloos. Kortom, we zouden Face Twoals eerste weer benaderen voor een ander project, congres of bijeenkomst.”

Karin Bleeker,
Directie Zorgverzekeringen
Ministerie van VWS

Lees meer


Landelijke Werkdag Zorgpact

“Vakkundig, snel, flexibel, meedenkend: Face Two is alles wat je van een communicatie- en evenementenbureau verwacht. Mede dankzij de nooit aflatende inzet van Face Two hebben we in 2017 een zeer geslaagde Landelijke Werkdag Zorgpact georganiseerd. Ondanks een compleet nieuw programma liep alles op rolletjes. We kunnen Janneke en Kirsten van harte aanbevelen.”

Jamie Tio, Sr. communicatieadviseur

Lees meer


PNS congres 2018: Grenzen (ver)leggen
“Meedenkend en echte aanpakkers; dankzij de snelheid waarin Face Two werkt, hun ervaring en de fijne samenwerking is het congres een groot succes geworden!”

Laura Cloostermans, RIVM CvB

Lees meer


RIVM Congres Bevolkingsonderzoeken op het spoor

“Een hele prettige samenwerking met Face Two resulteerde uiteindelijk in een succesvol congres waar we met veel plezier op terug kijken. Door hun ervaring heeft Face Two ons in de organisatie van deze dag enorm ontzorgd.”

Margot Carpay, Programmamanager Nationaal Programma Grieppreventie

Lees meer

Conferentie Alles is Gezondheid… 2018
“Voor ons landelijke congres vormde Face Two een uitstekend verlengstuk van de communicatieafdeling. Ze zijn snel en efficiënt, hebben verstand van zaken, werken nauwkeurig en zijn inzetbaar op het hele proces!”

Cuno de Haas, Programmabureau Alles is Gezondheid …

Lees meer


Congres Rechtmatige Zorg 2018
“We hebben inmiddels ruime ervaring met Face Two en dat is niet voor niks. Face Two doet wat het belooft. De enthousiaste medewerkers denken scherp mee over vorm en organisatie met zeer veel gevoel voor de inhoud en de doelgroep. Ze doen wat ze beloven en dat is in één woord “ontzorgen”.” 

Frank Kleijer, ministerie van VWS

Lees meer

Conferentie Alles is gezondheid…2017
“Weer een fantastisch evenement gehad. Face Two zorgde in de voorbereiding steeds voor een actueel overzicht, ondersteuning en creatieve ideeën. Op de dag zelf werden de gasten perfect begeleid.”

Sonja Bleuland van Oordt,
Hoofd Programmabureau
Nationaal Programma Preventie Alles is gezondheid…

Lees meer

10 jaar Staat van het Bestuur
“De samenwerking met Face Two in de organisatie van de conferentie “10 Jaar Staat van het Bestuur” is zeer soepel en prettig verlopen. Face Two is creatief en denkt actief mee over de invulling van zowel het plenaire programma als de invulling van de workshops. Het team heeft ook expertise om de communicatie rondom een evenement in goede banen te leiden. Face Two beschikt over ruime ervaring met het logistiek organiseren van conferenties en mede dankzij hun inzet kijken we terug op een inspirerende en succesvolle dag!”

Jeanine van Dijk en Wilma van Rijt,
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Lees meer


BDO Personeelsevenement A16
“Face Two regelt het gewoon! Face Two communiceert gemakkelijk en denkt creatief mee.”

Wouter de Jong,
BDO Rotterdam, Partner Audit & Assurance

Lees meer

Inspiratiemiddag 100% Zorg!
“Face Two heeft het Programmateam Aanpak verspilling in de zorg op een professionele wijze ontlast bij de organisatie van de Inspiratiedag 100% Zorg! Door de ervaring, punctualiteit en prettige benadering die Janneke en Caroline ten toon stellen was alles tot in de puntjes geregeld”

Tessa Klitsie, programmateam Aanpak verspilling in de zorg, ministerie van VWS

Lees meer

Actiedag Merkbaar minder regeldruk
“Het team Merkbaar minder regeldruk was zeer blij met het resultaat en hebben er alle vertrouwen in dat deze dag heeft bijgedragen aan het op de kaart zetten van de bewustwording van minder regeldruk!”

Lees meer

Nieuwjaarsbijeenkomst in nieuw stadskantoor
“Face Two heeft de gemeente Utrecht geweldig ondersteund bij het organiseren van de nieuwjaarsreceptie in het nieuwe Stadskantoor”

Nurcan Kaya, Kabinet en Externe Betrekkingen

Lees meer

Internationale persconferentie en VIP diner Grand Départ Tour de France 2015
“Face Two heeft op zeer professionele wijze een complex programma voor de projectorganisatie Tour de France Utrecht 2015 gerealiseerd in november 2013: een internationale persconferentie en een exclusief Diner La Nuit du Tour op één dag in één pand. Cruciaal was het managen van de locatie, de techniek en de logistiek voor geheel verschillende en omvangrijke bezoekersstromen in combinatie met een hoge kwaliteit en een ontspannen gastvrijheid. Face Two heeft deze opdracht perfect uitgevoerd met veel gevoel voor het belang van het welslagen van deze dag als visitekaartje voor de Grand Départ Tour de France 2015!”

Jo de Viet, programmamanager, Gemeente Utrecht

Lees meer

Maatschappelijk congres
“In Face Two heb je naast een betrouwbare partner voor de uitvoering van het evenement ook een fijne vraagbaak voor suggesties voor invulling programma, sprekers en nieuwe ideeën!”

Projectleider VluchtelingenWerk Nederland

Lees meer

Nationale Viering van de Bevrijding 5 mei, Utrecht 2013
“Met Face Two haal je professionaliteit, veelzijdigheid en sfeer binnen! Voor de organisatie van het ochtendprogramma van de Nationale Viering van de Bevrijding waren Janneke en Caroline de smeerolie, de spin in het web, het schaap met vijf poten, kortom, een zeer prettige partner!”

Erma Vlemmings, projectleider Provincie Utrecht

Lees meer

Feestelijke viering boring Leiding over Noord
“Eneco heeft al een aantal malen gebruik gemaakt van de diensten van Face Two, en dat is natuurlijk niet voor niets. Het werken met Caroline, Janneke en steun en toeverlaat Kylie is namelijk al een feestje ansich. Ze hebben enorm veel ervaring, oog voor detail, ontzorgen je en weten van aanpakken! Voor het project Eneco Leiding over Noord heeft Face Two een groot(s) evenement georganiseerd. Ondanks de korte voorbereidingstijd en diverse andere uitdagingen was het eindresultaat wederom fantastisch!”

Koert van Oosten, sr. communicatieadviseur Eneco

Lees meer

Jonge Ambtenarendag
“De samenwerking met Face Two heb ik als zeer fantastisch ervaren. Naast hun uitgebreide netwerk en expertise is het vooral hun betrokkenheid en passie die bijgedragen hebben aan onze onvergetelijke bijeenkomst!”

Hoan Nguyen, Bestuurslid Logistiek Commissie JAD 2012

Lees meer

Masterclass Warmte&Koude
“Face Two heeft ons bij meerdere projecten ondersteund. De Eneco Masterclass steekt hier wel met kop en schouders boven uit. De dames van Face Two nemen je ontzettend veel zorgen uit de hand, er is altijd goed contact en het resultaat is zeer professioneel en de organisatie zit strak in elkaar. Het is ook heel prettig dat ze met je meedenken en een echte aanpakkersmentaliteit bezitten. Rijke ervaring, oog voor alle details en de puntjes op de i zetten, dat is de absolute meerwaarde van Face Two”.

Simone Johnson-Verkleij, Communicatieadviseur Eneco

Lees meer

Afscheidssymposium State of the Art
“Wij kijken terug op een, door Face Two, tot in de puntjes georganiseerd symposium! Niets werd aan het toeval overgelaten; aan alles werd gedacht en daarbij was het ook nog eens een ontzettend gezellige samenwerking! Bedankt meiden!”

Caroline Blankvoort, Communicatie adviseur Bevolkingsonderzoek Midden-West

Lees meer

Beurs Yachts & Lifestyle
“Janneke Mulder is een zeer prettige partner om een event door te laten organiseren. Goed overzicht, perfecte organisatie en ook een goede feedback na het event. Je kunt duidelijk merken dat hier veel ervaring aan ten grondslag ligt. Daar heb je wat aan, kortom heeft u iets te organiseren? Laat Face Two het doen!”

Arjen Hoeksma, De Valk Yachtbrokers, Loosdrecht

Lees meer

12th International EFTC Congress
“Working with Face Two was a real pleasure. Caroline is hard working and very passionate. They have done a great job organising our congress for more than 400 people. I recommend Face Two and Caroline highly”.

Mark de Haan, Projectleider12th EFTC Congress Eyes on the Future

Lees meer

Roadshow nieuwe Mégane Coupé-Cabriolet
“Als je een landelijke roadshow voor de nieuwe Mégane Coupé Cabriolet organiseert, moet letterlijk en figuurlijk het dak eraf. Maar net zoals bij de Renault Mégane moet dat efficiënt en met één druk op de knop. Bij Face Two lukt dat. Je geeft hen een goede briefing, stemt zaken af en daarna loopt de roadshow bij elke dealer vanzelf. Dat geeft een heel zonnig gevoel en bij de introductie van een Coupé Cabriolet wil je niets liever”.

Jos van den Bergh, Manager Marketing Communicatie Renault Nederland

Lees meer

Diverse projecten voor SAP Nederland
“Face Two is een vakkundig evenementenorganisatiebureau gerund door eigenaresse Janneke Mulder. Haar klanten kunnen rekenen op een pragmatische en creatieve aanpak en uitvoering gericht op het gewenste resultaat. Tevens wordt volgens afspraak en binnen budget gewerkt. Enthousiast en professioneel is Janneke in haar communicatie en samenwerking met de klant”.

Jeroen Hovinga, Marketing Manager, SAP Nederland BV

Lees meer

Internationaal symposium “Crossing Borders in Breast Cancer Screening”
“Mede dankzij de professionele inzet van Face Two is het Centrum voor Bevolkingsonderzoek (RIVM) er in geslaagd om in 2010 een succesvol internationaal symposium rond het 20-jarig bestaan van het bevolkingsonderzoek borstkanker in Nederland te organiseren. Face Two zien wij als professioneel. Zij hebben veel ervaring, handige contacten, zijn all-round en werken secuur. De samenwerking was prettig”.

Centrum voor Bevolkingsonderzoek (RIVM)

Lees meer

VIP-ontvangsten finish Giro d’Italia
“Great Results, Expert, High Integrity! Janneke and Face Two organized the hospitality around the finish of the Giro d’Italia in Utrecht, may the 9th, 2010. She did a great job! Janneke is professional in everything she does, strategic and a very good communicator with a friendly attitude. The organization was in very good hands due to her and her company Face Two”.

Mr Robert Snoeijenbos, Manager Sport Stad Utrecht, Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling

Lees meer

Rediscover Congres & Debat
Neem ons het gehele registratie- en uitnodigingstraject uit handen van de organisatie van het Cofely, Electrabel en SITA Congres: Re-discover 2.0!

Lees meer

VNSG/SAP Gebruikersdagen
Voor de gebruikersvereniging van SAP Nederland verzorgde Face Two twaalf jaar de opzet en logistieke organisatie van een tweedaags congres met bijbehorende informatiemarkt.

Lees meer

Netwerkbijeenkomsten Sociale Marketing
“Ik heb Face Two leren kennen als betrouwbare partner bij het organiseren van bijeenkomsten. Janneke en Caroline werken op een prettige en professionele manier. Uitgebreide draaiboeken en to do lijsten zijn de rode draad geweest in de organisatie. Hierdoor stonden de bijeenkomsten als een huis! Al is de inhoud nog zo goed, als de bijeenkomst slecht georganiseerd is doet dat echt afbreuk; met Face Two zal dat niet gebeuren! het enige nadeel is dat je Face Two ook erg gaat missen als je niet met ze samenwerkt!”

Margien Veling, Coördinator Gezonde Kinderopvang

Lees meer

Informatiebijeenkomst Coloscopiecentra
“Wij kijken terug op een, door Face Two, tot in de puntjes georganiseerd symposium! Niets werd aan het toeval overgelaten; aan alles werd gedacht en daarbij was het ook nog eens een ontzettend gezellige samenwerking! Bedankt meiden!”

Caroline Blankvoort, Communicatie adviseur Bevolkingsonderzoek Midden-West

Lees meer

Conferentie Alles is Gezondheid… 2015
“Een enthousiast en professioneel team. Naast hun uitgebreide netwerk en expertise is het vooral hun betrokkenheid en passie die bijgedragen hebben aan onze onvergetelijke bijeenkomst!”

Cynthia Sietaram, Programmabureau Alles is Gezondheid … , ministerie van VWS

Lees meer

BOP-Prijs 2012 en 2013, voor professionals in de gezondheidsbevordering
“Verschillende evenementen hebben wij georganiseerd met Face Two. Het mooie van Face Two is dat alles geregeld wordt tot in detail. Onvergetelijk zijn de gedetailleerde draaiboeken. Zo kan ik mij richten op inhoudelijke zaken en de hoofdlijnen. Daarnaast zijn het twee zeer prettige mensen om mee samen te werken!”

Marian Sturkenboom, Plaatsvervangend hoofd RIVM Centrum Gezond Leven

Lees meer

 

Spirit Conferentie ‘Zo gewoon mogelijk. Hoe moeilijk is dat?’
“Face Two heeft ons ondersteund bij de conferentie ‘Zo gewoon mogelijk. Hoe moeilijk is dat?’ waarbij we een deel van de organisatie in eigen hand hielden en een deel aan FaceTwo ‘uitbesteedden’. Ze hebben goed op die situatie ingespeeld. We kregen deskundig advies, er waren korte en snelle lijnen, er werd flexibel en in goede sfeer meegedacht en er is ons veel werk uit handen genomen”.

Annemarie van de Vall, Spirit Jeugd & Opvoedhulp

Lees meer

Conferentie VGN
“Het eerste nationale geschiedeniscongres van de Vereniging van docenten in geschiedenis en staatsinrichting (VGN) in maart 2015, is mede door Face Two een groot succes geworden. Je merkt aan alles dat je met professionals te maken hebt die aan heel veel dingen denken waar je zelf niet aan denkt. Accuraat, stimulerend en enthousiasmerend”

Ton van der Schans, voorzitter VGN

Lees meer

VIP bijeenkomst Start Leiding over Noord
“Face Two heeft in opdracht van Eneco Warmte & Koude, de Eneco VIP-bijeenkomst georganiseerd op 29 oktober 2014 in NHOW hotel, Rotterdam. Face Two heeft wederom alle logistieke zaken georganiseerd en gecoördineerd. Daarnaast heeft Face Two Eneco geadviseerd op elementen waardoor het een event+ is geworden, bijvoorbeeld de lasershow op de Erasmusbrug  wat het event echt tot een hoger niveau heeft gebracht”

Katja Thoma, Sr. Communicatieadviseur Eneco

Lees meer

Congres Rechtmatige Zorg 2016
“Janneke heeft een enorm oog voor detail en eveneens altijd het overzicht. Je komt op ieder moment van de dag direct met haar en haar team in contact en zaken zijn altijd op tijd geregeld. Daarnaast is het ook nog eens persoonlijk heerlijk samenwerken. Het congres was dan ook een groot succes!”

Paul Deiman,
Projectleider congres Rechtmatige Zorg
Ministerie van VWS

Lees meer

PNS Conferentie; De impact van innovatie
“Het was een plezier om samen te werken met Janneke en Caroline van Face Two. Mede dankzij hun inzet, ervaring en de prettige samenwerking was de PNS Conferentie 2015 ‘De impact van innovatie’ voor ruim 300 gasten uit deze sector een succes!”

Anke Roccuzzo, RIVM-Centrum voor Bevolkingsonderzoek

Lees meer

Congres Kwaliteit van Onderwijs
“Janneke en Caroline van Face Two hebben al hun kennis en ervaring voor het organiseren van evenementen ten volle benut voor ons onderwijscongres. Altijd bereikbaar voor vragen komen ze met snelle en praktische oplossingen!”

Janine Mulder, KWINK Groep

Lees meer

Conferentie Alles is gezondheid… 2016
“Voor de 2e keer heel prettig samengewerkt met Face Two in de voorbereiding naar onze jaarlijkse conferentie Alles is gezondheid…. Janneke en Caroline zijn deskundig, punctueel, hands on en zien niets over het hoofd. Ze denken actief mee en niets is teveel gevraagd. Met een fantastisch resultaat: een zeer geslaagde conferentie met een aansprekend creatief concept”.

 Sonja Bleuland van Oordt,
Hoofd programmabureau Nationaal Programma Preventie Alles is gezondheid…

Lees meer

Regiobijeenkomsten Woningwet op Weg 2015
“Face Two heeft BZK op een prettige en solide manier ondersteund bij het organiseren van de Woningwet op weg regiobijeenkomsten. Janneke en Caroline luisterden goed naar onze wensen en ontzorgden ons, waarbij ze ook scherp de uitgaven in de gaten hielden. De samenwerking verliep soepel en erg plezierig, dank daarvoor!”

Tjitske de Haas, Ministerie van BZK

Lees meer

European Youth Olympic Festival
“Face Two heeft de gemeente Utrecht, provincie Utrecht en het NOC*NSF fantastisch ondersteund bij het hospitalityprogramma rondom de openingsceremonie van de 12e editie van het European Youth Olympic Festival in Utrecht. Caroline en Janneke zijn niet alleen erg ervaren en creatief, maar werken hard om samen een geslaagde dag te organiseren. Dank voor de plezierige samenwerking!”

Nurcan Kaya, Kabinet en Externe Betrekkingen gemeente Utrecht

Lees meer

Netwerkbijeenkomsten
Decentralisaties
“Verschillende evenementen hebben wij georganiseerd met Face Two. Het mooie van Face Two is dat alles geregeld wordt tot in detail. Onvergetelijk zijn de gedetailleerde draaiboeken. Zo kan ik mij richten op inhoudelijke zaken en de hoofdlijnen. Daarnaast zijn het twee zeer prettige mensen om mee samen te werken!”

Marian Sturkenboom, Plaatsvervangend hoofd RIVM Centrum Gezond Leven

Lees meer

Officiële opening Trajectum Lumen
“Face Two is een zeer professioneel bedrijf, dat projecten altijd uitvoert op basis van een grondige voorbereiding. Cruciaal in deze aanpak is om samen met de klant scherp vast te stellen wat de te bereiken resultaten moeten zijn. Daarbij wordt de klant zeer goed begeleid en geadviseerd in (on)mogelijkheden en financiële consequenties. In de uitvoering staat Face Two garant voor een zeer persoonlijke benadering, hoge kwaliteit en value for money!”

Jo de Viet, Gemeente Utrecht, Programmamanager, Secretaris Utrecht Development Board

Lees meer