Persoonlijk contact en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel

Persoonlijk contact en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel

Persoonlijk contact en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel

Onze diensten zijn: Enthousiast – Persoonlijk – Professioneel

Onze professionele uitvoering van uw evenement
Evenementen organiseren zit in ons bloed!

Actielijst en projectdraaiboek

Vanaf de start van een evenement werken wij met een actielijst waarin alle taken en activiteiten voor, tijdens en na het evenement zijn benoemd. Zo weet u altijd wat er nog moet gebeuren en wie daarvoor verantwoordelijk is. Dit geeft u rust! Tijdens het evenement werken wij met een professioneel projectdraaiboek dat niets aan het toeval overlaat. Hierin staat duidelijk beschreven voor alle partijen wat er van minuut tot minuut van hen verwacht wordt. Nu staat een professionele uitvoering van uw evenement in de startblokken!

Begroting

De organisatie van een evenement vraagt om een goede budgettering en een nauwlettende bewaking. Dit kunnen wij u uit handen nemen.
Denk hierbij aan:
* opzet en bijhouden van de begroting
* advies en ondersteuning bij inkoop van derden
* aanvraag offertes en onderhandelingen met leveranciers
* facturering aan deelnemers
* controle inkomende facturen
* eindrapportage

Dagregie

Op de dag zelf zijn wij er natuurlijk voor u, zodat u aandacht en tijd kunt besteden aan uw sprekers en deelnemers. Onze projectleiders zorgen voor aansturing van het hostess team, het naleven van alle gemaakte afspraken met de locatie, catering en techniek. Wij dragen zorg voor perfecte naleving van het projectdraaiboek en begeleiden de op- en afbouw. Wij ontvangen en begeleiden de sprekers, eventuele andere leveranciers, acts, etc. Eventuele onverwachte zaken zullen wij natuurlijk ter plekke professioneel voor u oplossen!

Evaluatie

Na afloop gaan wij graag als afsluiting met u om de tafel om uw en onze ervaringen met elkaar te delen.