Persoonlijk contact en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel

Persoonlijk contact en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel

Persoonlijk contact en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel

Onze diensten zijn: Enthousiast – Persoonlijk – Professioneel

De professionele Face Two projectmanagers hebben ruim 27 jaar ervaring binnen diverse disciplines op het gebied van evenementenorganisatie, marketing en communicatie, zoals: Congressen, Symposia, Product presentaties, Roadshows, Relatiemarketing evenementen, Business-to-business evenementen, Complete DM projecten, Prijsuitreikingen, Beursdeelnames, Vervanging (tijdelijke) van uw communicatie- of evenementen organisatie medewerker en Interne communicatie projecten.
Voor uw leesbaarheid hebben wij ons vak ingedeeld in 5 specifieke onderdelen:
—> Opstarten van uw evenement
—> Uitnodigingstraject en deelnemers registratietraject
—> Onze professionele uitvoering
—> Sponsoring en/of informatiemarkt
—> Onze unieke kostenstructuur

Van één- tot meerdaagse evenementen op diverse locaties in Nederland en Europa, variërend in grootte van tien tot vierduizend deelnemers, Face Two is flexibel en creatief en gaat met en voor u aan de slag! Denk bijvoorbeeld aan een congres in Den Haag, een symposium in Utrecht, een netwerkbijeenkomst in Rotterdam, een congres in Zwolle, een persbijeenkomst in Brussel, een conferentie in Maastricht, een bijeenkomst in Amsterdam, kortom, u bedenkt het, wij voeren het uit!!
Persoonlijk contact en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel.
Onze enthousiaste projectmanagers zijn perfect op elkaar ingespeeld waardoor de continuïteit van uw project altijd gewaarborgd is!

Face Two komt graag in actie voor de totale organisatie van uw evenement óf onderdelen van de organisatie van uw evenement.

Face Two:  Powered by customer satisfaction!