Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

VIP bijeenkomst Start Leiding over Noord

In navolging van de viering van “Leiding over Noord’ in december 2013 langs de Nieuwe Waterweg werd in het najaar van 2014 de werkelijke start van ‘Leiding over Noord’ gevierd.

De feestelijke bijeenkomst was in het NH Hotel in het indrukwekkende gebouw ‘De Rotterdam’. Face Two heeft meegedacht over de opzet van het programma en de spectaculaire openingshandeling. We hebben ervoor gezorgd dat de ruimte sfeervol was omgetoverd met passend meubilair en de juiste sfeerverlichting voor een mooi programma voor de ruim 100 genodigden.

Tevens heeft Face Two haar steentje bijgedragen aan de organisatie van de live radio uitzending met BNR Nieuwsradio in het NH Hotel, voorafgaand aan het avondprogramma. Vroeg in de avond ontvingen we de gasten die onder het genot van live achtergrondmuziek en een Walking Dinner konden netwerken waarbij gedurende de avond de diverse speeches niet ontbraken, o.a. de Gedeputeerde van Provincie Zuid-Holland en de wethouder van gemeente Rotterdam.

Als klap op de vuurpijl werd ‘Leiding over Noord’ officieel geopend met de druk op de rode knop waarbij een prachtige op maat gemaakte lasershow op de pilonen van de Erasmusbrug te zien was.

Face Two was verantwoordelijk voor de gehele logistieke uitvoering van de bijeenkomst. Van vergunningaanvraag voor de lasershow tot de laatste muzieknoot van de achtergrondmuziek, alle communicatie met de meubelleverancier en decorateur, de locatie, cateraar en techniek.

Tevens hebben wij het uitnodigings- en registratietraject uitgevoerd.

Het was een mooie avond waarbij een ieder met een tevreden en trots gevoel huiswaarts ging.

eneconoord-01-01
terug naar projecten