Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Inspiratiemiddag 100% Zorg!

Voor het ministerie van VWS organiseerde Face Two met Mannen met Plannen de eerste inspiratiedag 100% Zorg! Het ministerie van VWS team “aanpak verspilling in de zorg” beoogde met deze dag de aandacht voor verspilling in de zorg op de kaart te zetten. Dat dit gelukt is was merkbaar in een overvol Domus Medica. Meer dan 300 bezoekers en 16 “Goede Voorbeelden” van aanpak verspilling in de zorg waren aanwezig. Het programma betrof een actief plenair deel, 8 interactieve workshops en veel onderling contact met de “Goede Voorbeelden”.

Minister Edith Schippers en Staatssecretaris Martin van Rijn hechten zoveel waarde aan het programma dat zij beiden het grootste deel van de dag aanwezig waren. Andre Kuipers sloot de bijeenkomst af met een sprankelend betoog over aanpak verspilling in zijn algemeenheid.
Face Two was verantwoordelijk voor de totale logistieke organisatie, uitnodigings- en registratietraject, bouw van de website, maken draaiboek en aansturing en begeleiding op de dag zelf. De minister en staatssecretaris én het hele Team waren bijzonder blij met het behaalde resultaat en de inzet van Face Two.


terug naar projecten