Meer dan 26 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 26 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 26 jaar ervaring met zakelijke evenementen

PNS congres 2018: grenzen (ver)leggen

Op dinsdag 17 april vond het PNS congres 2018 plaats van het RIVM. Er kwamen bijna 400 betrokken professionals bij elkaar in de sfeervolle Rijtuigenloods in Amersfoort om samen verschillende grenzen te (ver)leggen, verkennen en te bespreken wat ze betekenen voor de pre- en neonatale screeningsprogramma’s.

Binnen de pre- en neonatale screeningsprogramma’s worden grenzen verkend, vastgesteld en verlegd. Dit hangt nauw samen met het onderzoeksveld, de meest recente ontwikkelingen en mogelijkheden voor innovaties. Samen met de gasten werden grenzen verkend en bediscussieerd of er grenzen moeten zijn in innovatie en welke ethische grenzen in beeld komen door nieuwe ontwikkelingen. Er werd letterlijk een kijkje over de grens genomen om te kijken hoe deze screeningen in het het Verenigd Koninkrijk georganiseerd wordt.

Naast interessante sprekers, vonden er interactieve subsessies plaats waar veel gepresenteerd, geleerd en gediscussieerd werd.

Face Two verzorgde de gehele logistieke organisatie (deelnemersregistratie, catering, techniek, decoratie), welke was vastgelegd in een gedetailleerd draaiboek. Wij kijken terug op een zeer geslaagd congres!

 

Aantal gasten: ruim 400

 


terug naar projecten