Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Officiële opening Trajectum Lumen

In opdracht van Programmabureau Stadspromotie van de gemeente Utrecht heeft Face Two de officiële opening van het duurzame lichtkunstproject, Trajectum Lumen, georganiseerd en gecoördineerd.

Samen met het Programmabureau, een decorontwerper, communicatieteam en een projectgroep van de Hogeschool voor de Kunsten is een programma samengesteld.

De officiële opening kwam tot stand en is uitgevoerd op de Neude, in de binnenstad van Utrecht. Een op maat gemaakt groot lichtbord van alle lichtobjecten in de stad was het middelpunt van de lancering. Om jeugd te betrekken bij de festiviteiten en bewust te maken hoe belangrijk duurzaamheid is, is rondom het Lichtbord een afgeleide van het Monopolyspel bedacht dat ’s middags met een aantal klassen van het middelbaar onderwijs uit de stad Utrecht is uitgevoerd onder regie van Face Two.

’s Avonds werden de genodigden ontvangen en heeft de burgemeester, Aleid Wolfsen, officieel het startsein gegeven van de opening van de lichtkunstroute bij het lichtbord, waarbij alle verlichting van de eerste 12 objecten tegelijkertijd brandden. De officiële openingshandeling door de burgemeester werd voorafgegaan door een spetterende kleurige en muzikale openingsact die het 20.00 uur Journaal op televisie haalde! De officiële opening van Trajectum Lumen werd afgesloten met een wandeling in verschillende groepen langs de diverse lichtobjecten waarna en een borrel op het stadhuis. Face Two heeft alle onderdelen gecoördineerd, de registratie en aanmeldingen verzorgd, alle communicatie met locaties en catering voor haar rekening genomen, draaiboeken gemaakt, teamvergaderingen voorgezeten en tevens de studenten van de Hogeschool voor de Kunsten aangestuurd.

Aantal gasten: 250 personen

Foto’s: Milan Vermeulen


terug naar projecten