Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Nationale Viering van de Bevrijding 5 mei, Utrecht 2013

In opdracht van en in samenwerking met provincie Utrecht, gemeente Utrecht en Nationaal Comité 4 en 5 mei heeft Face Two de organisatie van de Nationale Viering van de Bevrijding 5 mei voorbereid en uitgevoerd in de Domkerk in Utrecht.

Face Two was de producent en verantwoordelijk voor uitvoering van dit landelijke evenement met daarin de 5 mei lezing in de Domkerk door Ernst Hirsch Ballin én het ontsteken van het Bevrijdingsvuur door Premier Mark Rutte op het Bevrijdingsfestival in Utrecht.

Wij hebben alle gasten geregistreerd, het draaiboek gemaakt, alle contracten met toeleveranciers afgesloten en alle contacten onderhouden met de locaties, techniek, catering, Vrede van Utrecht en alle betrokken artiesten.

Een inhoudelijk prachtige, sfeervolle en creatieve bijeenkomst waar de 5 mei-lezing opgeluisterd werd met een bijzonder optreden door het Nieuwe Philharmonie Utrecht en Wende. Daarnaast hebben wij (samen met Bevrijdingsfestival Utrecht) ook een zeer bijzondere opening van het Bevrijdingsfestival georganiseerd met de medewerking van het USKO en Roos Rebergen.

Aantal gasten: 500 personen

Wij kijken met veel plezier en trots terug op deze Bevrijdingsdag in Utrecht!

Volgens de Commissaris van de Koning kunnen we terugkijken op een mooie dag met een prachtig cultureel programma waarin bezinning centraal stond: het was de brug tussen het herdenken van 4 mei en de vreugde van de bevrijding op 5 mei.

Foto’s: Rick Huisinga

terug naar projecten