Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Internationale persconferentie en VIP diner Grand Départ Tour de France 2015

In de aanloop naar de Grand Départ Tour de France 2015 in Utrecht mochten wij voor en in samenwerking met gemeente Utrecht in het najaar van 2013 de internationale persconferentie én het aansluitende VIP diner organiseren en coördineren.

Tijdens de persconferentie werd officieel bekend gemaakt dat Utrecht de Grand Depart krijgt in 2015, het parcours werd bekend gemaakt en het campagnebeeld werd gepresenteerd. Na de persconferentie werden 1 op 1 interviews gehouden. Het VIP diner Grand Départ was voor de ASO delegatie en de bestuurders van Gemeente Utrecht samen met directie Tour organisatie Utrecht.

Face Two had alle contacten met de locatie (Winkel van Sinkel), cateraar, techniek (AV techniek zowel als Livestream techniek en uitbreiding van Wifi capaciteit), tolken en hostessen. Face Two was het centrale aanspreekpunt voor gemeente Utrecht en leveranciers tijdens de voorbereiding en de uitvoering. Wij hebben het complete draaiboek gemaakt en hadden de totale regie in handen op de dag zelf.

Tevens hebben wij het totale uitnodigings- en registratietraject (inclusief bevestigingen, badges, accreditatie, etc.) gecoördineerd, zowel voor de persconferentie als het VIP diner.

Bij de persconferentie waren 13 cameraploegen en een zeer grote groep (inter)nationale schrijvende pers aanwezig.

Aantal gasten persconferentie: 250 personen

Aantal gasten VIP diner: 140 gasten

utrecht2015-01
terug naar projecten