Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Internationaal symposium “Crossing Borders in Breast Cancer Screening”

In opdracht van het RIVM organiseerde Face Two het 2-daagse internationale symposium ‘Crossing Borders in Breast Cancer Screening’ in Amsterdam. Het symposium is door vertegenwoordigers uit 19 EU-landen bezocht. Het doel van deze 2-daagse bijeenkomst was met name elkaar beter leren kennen en ervaringen uitwisselen hoe borstkankeronderzoek in de diverse EU-landen is georganiseerd en wordt uitgevoerd, cq hoe e.e.a. in de nieuwe EU-landen georganiseerd kan gaan worden.

Research en bezoek locaties, onderhandelingen en contracten uitwerken was de eerste grote taak die wij op ons namen. In samenwerking met de projectleider van het RIVM hebben we gekozen voor het West-Indisch Huis in Amsterdam met daarbij natuurlijk de nodige hotels om alle internationale gasten onder te brengen. Het programma was divers en bestond uit een openingsact, diverse plenaire (inter)nationale presentaties, workshops, een bezoek in kleine groepen aan een externe mobiele borstkankerunit, een speciaal georganiseerd diner in een prachtige kerk en een lunch op klassieke schepen door de Amsterdamse grachten.

Daarnaast hebben we een naslagwerk gemaakt voor de deelnemers waarin ieder EU-land beschrijft hoe het borstkankeronderzoek in dat land georganiseerd is. Face Two heeft op alle onderdelen haar medewerking verleend, de deelnemer registratie uitgevoerd, een minutieus draaiboek gemaakt en de uitvoering van alle onderdelen voor haar rekening genomen. Het resultaat was perfect en de deelnemers waren bijzonder enthousiast en verheugd over het symposium! Het enthousiasme was zelfs zo groot dat spontaan besloten werd dit congres over 1 of 2 jaar elders in Europa te herhalen!

Aantal deelnemers: 100 personen


terug naar projecten