Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Congres Kwaliteit van Onderwijs

Face Two heeft in samenwerking met de KWINK Groep het congres Kwaliteit van Onderwijs voor KCE georganiseerd.
Het congres had 2 doelstellingen:
· een kritisch licht werpen op de manier waarop kwaliteit van onderwijs in onze samenleving is gedefinieerd en beoordeeld
· het formuleren van voorstellen om tot verbetering van de omgang met kwaliteit van onderwijs te komen.
Voorafgaand aan het congres heeft de KWINK Groep een essaybundel samengesteld, die de deelnemers aan het eind van het congres meekregen.
De dag werd geopend met een muzikaal intermezzo en bestond uit een plenair programma en diverse sessies, 50 sprekers hebben aan het programma invulling gegeven. De deelnemers konden vooraf via het digitale registratieformulier een keuze maken uit 7 verdiepingssessies en 4 ontwerpsessies.

Face Two heeft het gehele logistieke traject uitgevoerd, alle communicatie met de locatie, cateraar en techniek, het uitnodigingstraject, het registratietraject met een voorinschrijving en er kwam zelfs een wachtlijst aan te pas, alle actielijsten, begroting en draaiboek en de uitvoering op de dag zelf.
500 deelnemers hebben deelgenomen aan het congres. Het was zeker een inspirerende dag met als afsluiting de rode draad van de dag verwerkt in een snelgedicht.
kwaliteitvanonderwijs.nl


terug naar projecten