Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Conferentie Alles is Gezondheid…

In opdracht van het RIVM en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft Face Two op 4 februari 2015 de gehele logistieke organisatie voorbereid en uitgevoerd voor de conferentie Alles is Gezondheid… Dit is het Nationaal Programma Preventie waarin partijen afspraken maken en gezamenlijk acties ondernemen die een beweging op gang brengen. Een beweging die leidt tot een gezonder en vitaler Nederland. Binnen deze beweging worden samenwerkingsverbanden aangegaan tussen verschillende partijen om Nederland gezonder en vitaler te maken.

Het was een zeer inspirerende dag die startte met de warming up verzorgt door Juvat Westendorp en een thema gerichte netwerkoefening. Naast de plenaire presentaties, waaronder door vicepremier Lodewijk Asscher, een singersong writer en een talkshow, kon men gedurende 2 rondes kiezen uit 9 workshops en 5 pitches.

De dag werd afgesloten met de cooling down door Juvat Westendorp.

Het was een afwisselend programma met de nodige verse en gezonde versnaperingen.

Face Two heeft het gehele uitnodigings- en registratietraject uitgevoerd. Alle contacten onderhouden met locatie, cateraar, techniek en standbouwer, het draaiboek gemaakt en gedurende de uitvoering gezorgd dat alles zo verliep zoals besproken met alle partijen.

Aantal deelnemers: 400 personen

terug naar projecten