Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Conferentie Alles is Gezondheid…2017

 

Alles is gezondheid… het Nationaal Programma Preventie waarin partijen afspraken maken en gezamenlijk acties ondernemen die een beweging op gang brengen. Een beweging die leidt tot een gezonder en vitaler Nederland.

In opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft Face Two op 15 februari 2017 de gehele logistieke organisatie voorbereid en uitgevoerd voor de conferentie Alles is Gezondheid…
Een inspirerende dag, met inspirerende plenaire sprekers, 2 rondes van 9 inspiratiesessies, 6 regiopresentaties in de wagons en 10 deelnemers op de beursvloer en vooral veel energie.

Minister Edith Schippers van VWS: “Het enthousiasme en de energie van Alles is gezondheid… vasthouden en verankeren, daar gaat het om. Met alle partners werken om een blijvende beweging te kunnen maken.”
Staatssecretaris Martin van Rijn zei daarover: “We vieren niet het slot van fase 1, maar het begin van fase 2!”

Face Two was verantwoordelijk voor het goede verloop van de gehele dag en had alle contacten met de locatie (De Rijtuigenloods), de decorateur, de cateraar en technisch leverancier. Face Two was verantwoordelijk voor de registratie verzorgd van de 650 gasten. Face Two heeft ook alle contacten onderhouden met de beursvloerdeelnemers en de Regio’s die zich op creatieve wijze mochten presenteren. Van het opvragen van offertes en de onderhandelingen tot de juiste afstemming met alle partijen tijdens de opbouw, de uitvoering tot en met de afbouw.

We hebben gezorgd voor een creatieve invulling van het thema dat terugkwam in de decoratie en de catering. Ook hebben we een minutieus draaiboek gemaakt en het gehele uitnodigings- en registratietraject uitgevoerd.

Face Two blikt samen met het team tevreden terug en vooruit naar de volgende editie!

Aantal deelnemers: 650 personen

 

terug naar projecten