Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Conferentie Alles is Gezondheid…

Alles is gezondheid… het Nationaal Programma Preventie waarin partijen afspraken maken en gezamenlijk acties ondernemen die een beweging op gang brengen. Een beweging die leidt tot een gezonder en vitaler Nederland.
In opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft Face Two op 9 maart 2016 de gehele logistieke organisatie voorbereid en uitgevoerd voor de conferentie Alles is Gezondheid…

Een inspirerende dag, met 2 rondes van 10 deelsessies en 5 pitches, interessante sprekers en vooral veel energie. Minister Edith Schippers van VWS: “Laten we met z’n allen de energie en de inzet van het programma opschalen, er valt een wereld aan gezondheid te winnen.”

Face Two was verantwoordelijk voor het goede verloop van de gehele dag en had alle contacten met de locatie, de decorateur, de cateraar die werkt met lokale ondernemers en technisch leverancier. Van het opvragen van offertes en de onderhandelingen tot de juiste afstemming met alle partijen tijdens de opbouw, de uitvoering tot en met de afbouw.
We hebben gezorgd voor een creatieve invulling van het thema dat terugkwam in de decoratie en de catering. Ook hebben we een minutieus draaiboek gemaakt en het gehele uitnodigings- en registratietraject uitgevoerd.

Face Two blikt samen met het team tevreden terug en vooruit naar de volgende editie!

Aantal deelnemers: 350 personen

terug naar projecten