Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

BOP-Prijs 2012 en 2013, voor professionals in de gezondheidsbevordering

Face Two heeft voor het Centrum Gezond Leven (CGL) van het RIVM alle organisatorische acties op zich genomen voor de BOP-Prijs 2012 (Beleid, Onderzoek en Praktijk). Het helpen zoeken naar een passend beeldmerk, de HTML uitnodigingen tot het voordragen van kandidaten, de voordrachtformulieren maken, de aanmeldingen van voordrachten verwerken, alles rondom het voordracht proces heeft Face Two voor haar rekening genomen.

Daarna alle informatie van de voorgedragen personen compleet maken voor de jury. De jury nomineerde 5 personen voor de BOP-Prijs 2012. Daarna hebben wij een stempoll georganiseerd op de BOP-Prijs webpagina van het CGL, waar meer dan 2000 personen hebben gestemd. Daar kwamen 3 finale genomineerde personen uit! Deze 3 personen hebben een elevator speech gehouden tijdens de bijeenkomst “Vijf decennia vooruit” 50 jaar gezondheidsbevordering in Nederland in Fort Voordorp.

De locatie en registratie voor deze bijeenkomst heeft Face Two ook voor haar rekening genomen. Op de bijeenkomst is door de ruim 180 deelnemers, in een zinderende finale verkiezing, de BOP-Prijs 2012 winnares gekozen. Een prachtig beeld, een geldbedrag en een powerkite workshop vielen haar ten deel! En natuurlijk de eer, de prijswinnares is zeer enthousiast, vereerd en blij met het winnen van de prijs!

Ook voor de BOP-Prijs 2013 heeft Face Two alle bovengenoemde werkzaamheden wederom uitgevoerd. De 3 genomineerden zijn dit keer ondervraagd door de deelnemers aan de slotbijeenkomst “Professionals Gezond Versterkt”. Dit jaar was de nieuwe BOP-Prijs 2013 winnares ook weer dolgelukkig met de prijs (beeld, geldbedrag en ballonvaart) maar vooral blij met de eer!


terug naar projecten