Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Meer dan 24 jaar ervaring met zakelijke evenementen

Beurs Yachts & Lifestyle

Twee dagen lang was het terrein en de haven van De Valk International Yachtbrokers omgetoverd tot een ware beleving voor de watersportliefhebber. Yachts & Lifestyle, het nautische lifestyle evenement in Loosdrecht.

In de haven en in de loods lagen tal van inspirerende motorjachten die gasten konden bekijken en beoordelen en waarmee geïnteresseerden tevens een proefvaart konden maken.

Meer dan 30 nieuwe en bijna 100 gebruikte jachten waren speciaal voor de gasten geselecteerd. Een fascinerende wereld van motorjachten, weekenders, sloepen en tenders.

Op de kade kon men genieten van perfecte catering, de beste lifestyleproducten en de nieuwste modellen van een prachtig wagenpark.

Kortom: de beste plek om elkaar te ontmoeten!

In opdracht van De Valk International Yachtbrokers heeft Face Two alle logistieke zaken voor haar rekening genomen, waaronder de communicatie met de sponsoren, het maken van sponsorovereenkomsten, communicatie met de deelnemers, inhuren meubilair en aankleding, de op- en afbouw en natuurlijk de begeleiding tijdens het evenement zelf.

Wervelende en inspirerende dagen, om nooit te vergeten!

Aantal bezoekers: ruim 1500 personen


terug naar projecten