Persoonlijk contact en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel

Persoonlijk contact en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel

Persoonlijk contact en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel

Onze diensten zijn: Enthousiast – Persoonlijk – Professioneel

Organisatiebureau met oog voor details!

Face Two is het organisatiebureau dat enthousiasme en betrokkenheid koppelt aan ruim 27 jaar ervaring in het organiseren van congressen en evenementen. Wij geloven in de kracht van een evenement, en in de kracht van samen werken met onze klant. Zo ontstaan de mooiste evenementen! U kunt hier vele voorbeelden van vinden op onze webpagina.

Bijzonder evenement!

Maakt u van uw evenement iets bijzonders? Niet zomaar een congres, seminar, feest, jubileum of relatiedag. Maar een dag vol beleving en intens plezier. Een dag tot in de puntjes verzorgd. Een zeer speciaal evenement. Onvergetelijk voor u, uw organisatie en uw gasten. Face Two regelt en verzorgt het tot in de kleinste details. Zodat u uw tijd kunt besteden aan uw klanten en andere gasten. Wilt u hier graag een keer over brainstormen, aarzel niet maar neem contact met ons op via het contactformulier of bel: +31 (0) 343 578488.

Full service bureau

U wilt een evenement organiseren en u heeft de keuze uit tientallen organisatiebureaus die u daarbij willen en kunnen helpen. Waarom zou u uit al die bureaus nu juist voor Face Two kiezen? Wij onderscheiden ons op verschillende manieren. Wij vinden dat een evenement meer is dan een congres, seminar, feest. Een evenement is wat ons betreft een belevenis! Wij denken graag met u mee om dit te verwezenlijken. Met uw wensen als leidraad zetten wij al onze creativiteit in die past bij uw doelgroep en boodschap om van het evenement een ware belevenis te maken. Ons professionele organisatiebureau denkt met u mee, geeft advies, komt met oplossingen die niet alleen origineel zijn maar ook relevant en effectief, begeleidt en ondersteunt u graag in alle onderdelen van het totale werkveld van evenementenorganisatie. Hiervoor werken we ook samen met betrouwbare partners.

Ons organisatiebureau inschakelen?

“Met Face Two haal je professionaliteit, veelzijdigheid en sfeer binnen! Voor de organisatie van ons evenement was Face Two smeerolie, de spin in het web, het schaap met vijf poten, kortom, een zeer prettige partner!”
“Face Two heeft onze VIP-bijeenkomst georganiseerd en heeft wederom alle logistieke zaken georganiseerd en gecoördineerd. Daarnaast heeft Face Two ons geadviseerd op elementen waardoor het een event+ is geworden en wat het event echt tot een hoger niveau heeft gebracht”, dit zijn zomaar een paar enthousiaste reacties van onze klanten! Daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee! (meer reacties op onze webpagina).

Heeft u ook behoefte aan een professioneel, betrouwbaar en ervaren organisatiebureau dat ook nog over een unieke kostenstructuur beschikt? Aarzel niet langer en neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek. Vul ons contactformulier in of bel: +31 (0)343 578488.

Diverse evenementen

In de afgelopen 27 jaar hebben wij al ruim 650 evenementen georganiseerd voor onze klanten. Evenementen van 10 tot 4000 deelnemers! Congressen, seminars, (netwerk-)bijeenkomsten, symposia, beurzen, VIP events, openingen, incentives, bedrijfsfeesten, jubilea, etc. In Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Zwolle, Maastricht en Brussel, u kunt het bijna zo gek niet bedenken of wij hebben het op onze CV staan!

Of het nu om de totale organisatie van uw evenement gaat, of om slechts een onderdeel, wij werken graag met u samen!

Face Two:  Powered by customer satisfaction!

terug naar Homepage