Persoonlijk contact en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel

Persoonlijk contact en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel

Persoonlijk contact en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel

Onze diensten zijn: Enthousiast – Persoonlijk – Professioneel

Opstarten evenement organiseren

Graag horen wij van u in een vrijblijvend oriënterend gesprek de doelstelling van het te organiseren evenement of project. Waarom wilt u een evenement organiseren, wat is uw doel? Wat zijn uw verwachtingen en ideeën bij het evenement? Wij zijn graag uw sparringpartner om tot een goed 1ste programma ontwerp te komen. Wij maken voor u een offerte op maat. Samen met u stellen wij ons professionele dienstenpakket samen dat aan al uw wensen en eisen voldoet zodat we samen het evenement op juiste wijze kunnen opstarten. Bent u enthousiast, dan is de doelgroep ook enthousiast. Samen met u zorgen we er voor dat zoveel mogelijk (waar nodig) van uw collega’s ook aanhaken, want een betrokken interne organisatie maakt uw evenement en project nog effectiever.

Inspirerend programma

Face Two adviseert en ondersteunt u graag bij het maken van een creatief en inspirerend programma dat bij uw bedrijf en doelstelling past. Denk hierbij aan de vorm, de opening en afsluiting (energizer, muzikale intermezzo’s etc.) en tijdspad van het programma.
Na overeenstemming over het programma starten we met de invulling hiervan. U bepaalt welke sprekers en dagvoorzitter op uw verlanglijstje staan. Natuurlijk helpen wij u graag met dit programma-technisch onderdeel. 

Lees meer

In overleg bepalen we wie welke spreker benadert. Wij ondersteunen u daar waar gewenst in dit hele traject, met o.a.: onderhandelingen over de fee, sprekersbevestigingen, opvragen presentaties, communicatie over de werkvormen, opvang en registratie van de sprekers, en natuurlijk verzorgen wij uw bedankje aan de sprekers. Een goede dagvoorzitter ‘draagt’ het totale evenement naar een hoger niveau! Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en zoeken graag voor u de dagvoorzitter die het best bij uw evenement past. Ook hierin ontzorgen wij u graag!

De beste locatiekeuze!

Wij zoeken voor u de locatie die qua uitstraling, budget, grootte, ligging en beschikbaarheid het beste bij uw evenement aansluit. Wij nemen de onderhandelingen van u over en gaan voor de beste voorwaarden en tarieven en maken heldere afspraken. Ook adviseren en organiseren wij voor u de catering, technische ondersteuning en (eventuele) decoratie.