Persoonlijk contact en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel

Persoonlijk contact en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel

Persoonlijk contact en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel

Onze diensten zijn: Enthousiast – Persoonlijk – Professioneel

Evenementenbureau met passie voor uw evenement!

Face Two is een evenementenbureau dat met passie en zeer veel gevoel voor details evenementen organiseert. Wij geloven in de kracht van een evenement, en in de kracht van samen werken met onze klant. Zo ontstaan de mooiste evenementen! U kunt hier vele voorbeelden van vinden op onze webpagina.

Professioneel en ervaren!

Zoekt u een betrouwbaar evenementenbureau met zeer veel ervaring, dan voelt u zich bij Face Two direct in goede handen. Dankzij onze jarenlange ervaring (aan bureau- en klantzijde) kunnen we u op de juiste wijze adviseren en ondersteunen. Persoonlijk contact is onze voornaamste schakel, weten wat uw wensen zijn, welk doel u beoogd en daar samen met u naar toe werken.
Samen gaan we voor dat éne speciale doel! Wilt u meer weten over ons evenementenbureau? Bekijk onze website of neem contact met ons op: +31 (0) 343 578488.

Wie is Face Two?

Janneke Mulder startte in 1992 met Face Two communication & events. Inmiddels bestaat ons team uit een aantal professionele vaste en per project oproepbare ervaren projectleiders. Evenementen organisatie zit in ons DNA. Zo kunnen wij u altijd garanderen dat uw evenement professioneel georganiseerd wordt en van begin tot eind perfect verloopt! Onze visie, houding en ervaring hebben de afgelopen jaren geresulteerd in fantastische samenwerking met o.a. Ministerie VWS, Ministerie BZK, RIVM, ENECO, gemeente Utrecht, SAP, etc. Natuurlijk vullen we deze rij met tevreden klanten graag aan met uw naam!

Mogen wij ook u ondersteunen bij de organisatie van uw evenement?

Wij zijn trots op de vele positieve reacties die wij mochten ontvangen van onze klanten!
“Het was een plezier om samen te werken met Face Two. Mede dankzij hun inzet, ervaring en de prettige samenwerking was ons congres een groot succes!”
“Face Two luisterde bijzonder goed naar onze wensen en ontzorgden ons, waarbij ze ook scherp de uitgaven in de gaten hielden!”
“Een enthousiast en professioneel team. Naast hun uitgebreide netwerk en expertise is het vooral hun betrokkenheid en passie die bijgedragen hebben aan onze onvergetelijke bijeenkomst!” Dit zijn maar een paar van de enthousiaste reacties, zie meer reacties op onze webpagina.
Heeft u ook behoefte aan een professioneel, betrouwbaar en ervaren evenementenbureau? Aarzel niet langer en neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek. Vul ons contactformulier in of bel: +31 (0)343 578488.

Diverse evenementen

In de afgelopen 27 jaar hebben wij al ruim 650 evenementen georganiseerd voor onze klanten. Evenementen van 10 tot 4000 deelnemers! Congressen, seminars, (netwerk-)bijeenkomsten, symposia, beurzen, VIP events, openingen, incentives, bedrijfsfeesten, jubilea, etc. In Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Zwolle, Maastricht en Brussel, u kunt het bijna zo gek niet bedenken of wij hebben het op onze CV staan!
Of het nu om de totale organisatie van uw evenement gaat, of om slechts een onderdeel, wij werken graag met u samen!

Face Two:  Powered by customer satisfaction!

terug naar Homepage