Persoonlijk contact en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel

Persoonlijk contact en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel

Persoonlijk contact en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel

Onze diensten zijn: Enthousiast – Persoonlijk – Professioneel

Congresbureau met veel ervaring!

Face Two is een congresbureau dat met passie en zeer veel gevoel voor details evenementen organiseert. Wij geloven in de kracht van een evenement, en in de kracht van samen werken met onze klant. Zo ontstaan de mooiste evenementen! U kunt hier vele voorbeelden van vinden op onze webpagina. Ons professionele team werkt dagelijks met veel enthousiasme om al deze evenementen tot in de puntjes te verzorgen. Handen uit de mouwen steken en net even die stap meer zetten dan een ander evenementenbureau. Daarmee onderscheiden wij ons van onze collega’s in de branche!

Hoe organiseer ik een succesvol congres?

U wilt een congres, symposium of seminar organiseren? Het bedenken en realiseren ervan kost veel tijd en is een vak apart. Van het basis concept, het uitnodigen van sprekers en deelnemers tot en met de uitvoering op de dag zelf. Elk congres of evenement vraagt natuurlijk om een eigen aanpak, een gedegen planning en een perfecte organisatie. Passend bij u, uw organisatie, uw doelgroep en de doelstellingen die uw organisatie nastreeft. De professionele projectleiders van Face Two besparen u graag veel werk en zorgen.  Wilt u hier graag meer over weten, vul ons contactformulier in of neem contact met ons op om samen van gedachten te wisselen, +31 (0)343 578488.

Meer dan 650 evenementen georganiseerd

Op dit moment hebben wij in 27 jaar al ruim 650 evenementen georganiseerd. Hierdoor hebben wij veel ervaring opgedaan en kennen wij het vak van binnen en buiten! Heel veel opdrachtgevers gingen u voor en kozen voor congresbureau Face Two. Zoals o.a. Ministerie VWS, Ministerie BZK, RIVM, ENECO, gemeente Utrecht, SAP, etc. De afgelopen 27 jaar mochten wij evenementen organiseren in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Zwolle, Maastricht en Brussel, en nog tientallen andere plaatsen in en buiten Nederland. Wij zijn er trots op!

Welke werkzaamheden komen bij een congres voor?

U weet ongetwijfeld dat u bij congresorganisatie moet denken aan een goede locatie, catering, registratie, een goed programma, een minutieus draaiboek en goede begeleiding op de dag zelf. Maar heeft u vooraf de garantieaantallen bij de locatie niet te hoog ingesteld, is er iemand die de verlate gasten opvangt, zijn alle dieetwensen doorgegeven en is er voor gezorgd dat de catering die personen ook weet te vinden?? Dit zijn maar enkele van al die zogenaamd kleine details die uw congres tot een ware beleving maken, met die persoonlijke aandacht voor uw gasten die dan weer afstraalt op uw organisatie! Een professioneel congresbureau denkt met u mee, adviseert en begeleidt u in alle onderdelen van de organisatie van uw evenement. Daarom staat een persoonlijke aanpak bij Face Two centraal en werken wij graag aan een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers. Zo hebben wij bij terugkerende evenementen al heel veel kennis in huis en hebben wij aan een half woord genoeg! Nader kennis maken met ons veelzijdige congresbureau? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, vul ons contactformulier in of bel ons op: +31 (0)343 578488.

Face Two:  Powered by customer satisfaction!

terug naar Homepage