Enthousiast - Persoonlijk - Professioneel

Janneke Mulder

Enthousiast-Samen-Doen
Deze woorden vatten in één keer samen wie ik ben en waar ik voor sta, in mijn werk en als persoon. Samen is mijn motto! Samen werken, samen plezier beleven. Geen succes, evenement, feest, actie of ander project zonder samen te werken met collega’s, klanten, vrienden, kennissen, partners, leveranciers, enzovoort! Samen een resultaat en succes behalen geeft zoveel meer voldoening. Ons team gaat voor elkaar en onze klanten door het vuur, dit geeft mij al 27 jaar lang enorm veel energie.

Met veel enthousiasme, perfectionisme, gedrevenheid, persoonlijke aandacht en professionaliteit ga ik met ieder project aan de slag om het gewenste resultaat te behalen. Deze inzet zorgt ervoor dat ik vaak langdurige relaties opbouw met onze opdrachtgevers, iets waar ik veel waarde aan hecht. En dan doen, diegenen die mij kennen hoef ik niets te vertellen, ik ben een echte doener;  handen uit de mouwen steken en aan het werk! Mijn motto is dan ook: leg je niet neer bij minder zolang meer mogelijk is! Wanneer mag ik met u samenwerken?

social-li

Kirsten van der Malen

Gedreven–enthousiast–hands on

Sinds 5 jaar zit ik met enorm veel plezier in het team van Face Two. Ik heb ruim 16 jaar ervaring met het organiseren van kleine én grote evenementen. Met heel veel passie voor het vak en betrokkenheid met de klant ga ik vol enthousiasme aan de slag met een project.

Hands on, samenwerken en gedreven te werk gaan zijn kenmerken voor mij die ervoor zorgen dat ik er alles aan doe samen met het team een geslaagd evenement voor de klant te organiseren.

Binnen ons team heerst een gezellige sfeer waardoor we in staat zijn heel hard te werken en het beste resultaat neer te zetten voor de klant.

Duidelijke, open en interactieve werkwijze, graag voor de lange termijn!

Face Two wordt bijzonder gewaardeerd vanwege onze duidelijke, open en interactieve werkwijze. Project georiënteerd van eerste briefinggesprek naar uitvoering tot en met evaluatie. Logistieke uitdagingen gaan wij nooit uit de weg! Uit ervaring weten wij dat wij door het opbouwen van langdurige relaties met onze opdrachtgevers maximaal  kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten en zodoende de juiste middelen kunnen inzetten om het gewenste resultaat te leveren!

Enthousiast, Persoonlijk en Professioneel

Met onze professionele maar ook persoonlijke benadering worden wij een onderdeel van uw organisatie. Samen gaan wij de uitdaging aan om van uw evenement een groot succes te maken! Enthousiasme is ook datgene dat wij bij onze klanten en hun organisaties hopen te bereiken. Een evenement is nooit een doel op zich maar altijd een middel om iets groters te bewerkstelligen. Om dat doel te behalen is het van groot belang dat zoveel mogelijk partijen van de klant zelf ook enthousiast zijn, dat bevordert absoluut de effectiviteit van een evenement of ander communicatieproject. Voor de uitvoering van onze projecten werken wij samen met een team van freelance professionals.

terug naar de homepage

Logo slider